Om c/o winterros

Bakom företaget och klädmärket c/o winterros står Annika Winterros, som syr och designar kläderna. I Annikas ateljé på 10m2 sys alla kläder, ibland från tyglagret som rymmer mycket retro, men även av nyproducerade tyger som kunderna själva väljer.
Annika har alltid älskat att skapa vid symaskinen. På syslöjden i skolan stressade hon igenom de obligatoriska momenten för att så snabbt som möjligt få gå in och botanisera i tygförrådet och sy egna kreationer. Syslöjdssalen fick ofta besök på håltimmar och raster. När den egna garderoben började fyllas till längden och bredden var det, 2014, dags att börja sy åt andra. Förfrågan började komma och kläder syddes upp till vänner. Några modeller syddes upp till en butik och sen har det fortsatt. Nu sys kläder främst på beställning, efter kunders önskemål. Ett roligt tillvägagångssätt som hela tiden låter kreativiteten flöda. Det är fantastiskt att komma på lösningar som gör att kunden får sitt perfekta plagg. c/o winterros syr alltifrån muddbyxor åt din bebis, till 60-talsklänningar och bröllopsdrömmar med släp. Företaget innehar F-skatt.

I menyerna finner du c/o winterros standardmodeller. Låt dig inspireras av klänningar och kjolar i retrotyger som för tankarna till 50-60tal. Under specialbeställningar hittar du kunders beställningar, självklart kan de sys igen, i andra tyger och i din storlek, eller låt dig inspireras inför din beställning.

c/o winterros har även en mindre smyckeskollektion. Smyckena ska vara pricken över i på din stil. Det som gör att du visar din personlighet på ett lekfullt eller klassiskt sätt.

Comments are closed